Mijn naam is Saskia van Delden, ik ben getrouwd met Mark van Delden en moeder van 2 dochters Laura (’99) en Esther (’02). Wij wonen aan de Hertoginnelaan 12 in Appingedam

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Albert Heijn in Appingedam ben ik sinds 2011 werkzaam als gastouder.

Ik bied kleinschalige en liefdevolle opvang voor uw kind(eren) van 0 tot en met 12 jaar in een huiselijke sfeer en een vertrouwde omgeving. Het is voor mij heel belangrijk dat uw zoon/dochter zich thuis voelt bij ons. Er is in onze woonkamer veel ruimte om te spelen/knutselen of een spelletje te doen. Uiteraard is er ook plek om heerlijk te relaxen na een schooldag of aan het einde vd dag.

We kijken graag wat de dag ons brengt qua spelen en knutselen. Iedere dag gaan we naar buiten, als het heeft geregend doen we de regenbroeken en laarzen aan en gaan we met de loopfietsen lekker racen door de plassen of  gewoon aan de wandel met de kiddybus. Als het lekker weer is gaan we ook weleens op pad met de bakfiets om Appingedam en omgeving te ontdekken. Verder kunnen de kinderen in onze afgesloten tuin spelen met divers speelgoed (buiten-speelkeuken, loopfietsen, glijbaan, ballen en nog veel meer) of we gaan samen naar de speeltuin bij ons in de wijk.

Voor mij is het heel belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en veel plezier hebben. Voor de kinderen die overdag slapen is er een aparte slaapkamer aanwezig.

Eten en drinken doen we altijd op vaste momenten met elkaar aan tafel. Fruit, drinken, tussendoortjes en de lunch is bij ons inbegrepen. Na de lunch gaan de dreumesen/peuters evt. naar bed en de baby’s hebben uiteraard hun eigen slaapritme.

In overleg is het mogelijk dat ik uw kinderen ophaal van de Jan Ligthartschool. De dagen die ik werk zijn: Maandag t/m donderdag van 7.00 tot 17.30 in overleg zijn andere tijden bespreekbaar.

Ik ben erkend gastouder en sta vermeld in het landelijk register kinderopvang. Mijn registratienummer is: 170936594 

U bent van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen! 

Groeten Saskia van Delden